Jantina bayi at 17weeks

Hai nak tnya ada tak ibu2 kt dalam ni dah scan jantina baby ? Nampak tak ? Atau belum terbentuk lg ya? Tq moms

2 Các câu trả lời

Dah boleh nmpak Kalau dia tunjuk, selalu nya susah nak nmpak sama ada sbb kedudukan baby tak beri kerjasama. Kalau baby kepit je malu2, laki ke ppuan mmg xnmpak. Kalau mmg nak tahu jgk before bersalin, buat la details scan bila masa sesuai nnti, InsyaAllah boleh tahu jantina.

Boleh dah nmpk. Kalau baby boy, senang nmpk, baby girl yg ssh sikit. Apa2 pn bergantung pd rezeki. Kalau Allah nk tunjuk, insha Allah nampak.