Jantina baby

17weeks kalau p scan swasta boleh nampak tak lagi jantina baby ? #firstmomfirstbaby

11 Các câu trả lời

Dah nampak dah. Saya 15W dah nampak. Mybe sbb baby boy. Doktor ckp baby boy senang sikit nak nampak. InsyaAllah dah nampak tu kalau 17W kalau dia tak sorok hehehh 😍🥰

Saya dah nampakkk 15w5d . Cenonet dia tersembul macamtu 🤣 tapi ikut orang awak. Maybe saya punya nampak sebab baby saya besar dari yang sepatutnya

Better tggu 20weeks takut klu g skrg xconfirm jantina atau baby kepit kaki.. sb nt at least 20 weeks blh bt detail scan skli.. ni pendpt sy je..

kalau ikut sono saya kata nak confirm 20w la . tapi masa scan 16w baru ni nmpak dah. cuma nanti nak double confirm 😁

hahah.. sy pn 17weeks dh nmpak.. doc ckp, tu bebird dia.. 😅😂 mmg boy semua awal2 dh nmpak ye..

heheheh saya 17w nampak dah baby boy😌😌😌 tunjuk punaiii kat mama dia🤣

saya gi scan masa 14 minggu, dah nampak jantina baby😊boy snang sket nk nmpk kot.

Slalu doc advise tggu 20weeks... sy check up 18weeks, still xbleh nmpk...

Klu detail scan boleh nampak

tempoh hari scan , baby boy