Peranakan Rendah Semasa Mengandung

Sblom ni peranakkan dah rendah..dan saya perasan masa tengh mengandung peranakkan saya semakin rendah,saya risau sangt2 apa patut saya buat untuk naikkan balik mcm dulu?risau baby saya

7 Các câu trả lời

Saya pun rendah jgk sekarang week 6 . Risau allah taala je tahu. Nanti memang dia akan naik sendiri ke ?

Peranakkan rendah nih cm na ya.. Berasa cm bby dok bawah ka cm na ya. Sorry ya. Sy tataw bab nih

4y trước

Ya berasa bby dok bawah n masa bersama dgn suami rasa sakit.. Tpi skarang dh 14mnggu dh ok sikit sbb dia naik sndiri

pn dh check doc & dpt saranan dr doc? itu lbih baik rsnya pn.

Mcm mne nk tahu peranakan tu rendah ke tak

4y trước

truma macam saya 😅

Doktor ckp ke atau sis buat andaian sdri

4y trước

Cari bidan kg,pandai urut bg naik dan dia bg minum akar kayu

Macam mana puan tahu ye?

4y trước

Suami sy tgor mcm rndah masa bersama.. Tapi skarang dh 14 mnggu n dia naik sndiri alhamdulillah

dah berapa minggu ye ?

4y trước

Dah 14 mnggu skarng dah ok sikit sbb dia naik sndiri