Peranakkan jatuh

Nk tnya mcm mana nk naikkan peranakkan, saya dh urut dan bertungku #1stimemom

2 Các câu trả lời

kalau nak tau jatuh perankan, time bsama rsa sakit. Kencing pun sakit sakit pingng. Kalau mcm saya perankan jatuh kencing tersangat lah sakit, bila tukang urut tu urut perut saya, dia kata dah jatuh sgt hmpir dkt bawh, skli dia naikkan enaknya mashaAllah. sminggu daya berurut & naikkan pernkan. Skg baby da 6bulan kalau nak bsma dgn husbnd pun dah tkde rsa sakittttt 😂

biasa berurut je ... tp check betul2 betul jatuh ke apa .. sbb tk elok sgt klu asik di sengkak perut kita ni ...