7w tp baby saiz 4w

sbb bleeding sy kna refer hospital n kna scan,dr ckp baby normal,ok2 jew jntung pown b'degup jln pown x t'buka tp sbb bleeding y agk truk dr ckp 50/50...lg 2 mggu kna scan utk tngok baby mmbesar atau t'pksa dibuang...tp hr nie bleeding dh x bnyak ,x kuar y cecair lg tp beku sprti drh priod wrna coklat gtu...tkut,sedih sngt rsa ny...tp sy dh buat buku pink hr nie,wlaupown msih awal lg nurse ckp,sbb sy b'jga2 dlm msa 2 mggu nie...adew x kmgkinan y baby sy akn slamt n ok2 jew lpas nie???2 thun sy tggu utk first preg nie

2 Các câu trả lời

Kena bedrest sis. Rehat banyak. Makan makanan yang berkhasiat.