admit

salam semua mummy2....mummy dlm nie ade x pgalaman kna admit smp due.sy 26/12 nie da genap 32 mggu,sy kna p scan kt hospital sbb uri bawah stage 4.doc bgtaw bwa semua brg2 siap standby,sbb nk kna admit smp due.kalo bole sy xnk admit lg sbb terlalu awl sgt n lgpun sy xde ape2 pndarahan pn..bole mummy semua bg pendapat x?

1 Trả lời

Sy pnh alami mcmtu ms bln 6 pd 34minggu kehamilan..aslnya doc suh admit smpai due..tp ms admit tu dkt nk ry..means 2 hri lg nk ry.. ms sehari sblm ry doc dh suh sign borg tuk buat emrgncy czer even xde bleeding n etc .doc tkut nti bila dorg xde ms cuti tetb prut mengeras or etc tkut nti bleeding berlaku .maka trpkse bersalin pd minggu 34 pd 30 rmdn. Maka dpt bby ry. Ada juge jiran katil sblh sy alami pp type 3 sm mcm sy dia stay dkt hsptl dh 2 bln smpai due..alhmdulillah lepas sy due..dia plak due..cume sy 34 minggu..dia lahirkn bby ckup bulan..sbb dh lm stay dkt hsptl..xpe sis..jnji kita slmt even kne duk hsptl lm sikit... Jnji doc n nurse leh pantau kita jika apa2 emrgncy berlaku..esp jika berlaku bleeding..tkut brlaku komplikasi pd kita dan bby...bila kita ada d hsptl senang...apa2 jd dorg ada blh bntu brbnding kita di rumah..nk2 jika ms tu husben kita bkje tggl sorg..in shaa Allah smua psti slmt sis..mg d pmudahkn segala urusan sis..aamiin... P/s : oh ye sblm trlupe..sis nti dh blh stnby brg bby n brg sis siap2.. ms sy ritu ms preggy.minggu ke 31 doc dh suh get ready smua brg dlm kete tkut tetb brlaku emrgncy bleeding dh leh direct g hsptl.. jg dri bebaik ea sis 😉✌

5y trước

@eilfina.. aah klu ikutkn mmg dia kata bosan..tp sbb pk bby dia kata pasrah je..dgn mik cuti lm dia bgtw bosnya sbb trpkse bedrest dkt hsptl pakar suh admit..smpai dh knl smua nurse n doc dkt situ dh katanye..dh hafal nm smuanye n shift dorg bile😂... Smpaikn nk balik ry pn puas mntk izin doc pakar mntk pelepasan nk balik kejap sblm brsalin nk jmpe smua fmly..dia kata tkut anythng happen xsempat jmpe... Tu doc bg izin tdo semalam je dkt umh fmly lepas tu esk tu kne cpt balik hsptl mcm dh d jnjikn .