Pening nak pilih

Saye nak beli baju baby tapi tak tahu nak beli bape helai utk 0-3m, 3-6m, 6-12m ? Boleh cadangkan tak untuk 0-3 nak kene beli bape helai, 3-6 bape helai ? Takut terbeli 0-3 lebih nanti tak pakai dan takut kalau beli 3-6 nanti baju baby gelebeh pulak.

13 Các câu trả lời

Depends. Anak sy baru 2bulan, tapi dh pakai 3-6 & 6-9. So jangan beli banyak banyak, maybe 0-3 ckup utk seminggu. Takut tak sempat basuh ke

sye beli je yang 0-3 5-7 helai mcm tu.. sbb baby cpt besar... selebihnya beli yg 3-6

beli jangan byk