Tak sampai hati

Saye baru tukar pengasuh .anak saye skrg 1tahun 1bulan .hari ni bru hari kedua hantar .baru je smpai depan rumah pengasuh tu.trus anak dah mnangis taknak pergi .saye ni sensetif .anak nangis ,sye pon nangis ? Mcm mne ye .pergi krja dok fikir anak je .mcm mne ye nak bgi hati ni kuat ?

1 Trả lời

Itu normal awk tp tu la mest sush hati dok pikirkan...awk pikir baik² je ... InshaAllah t lama² dia ok la awk...cuma memg ambik masa sikit awk ...

5y trước

Yup tu btl awk...bertabahlah 😊