Macam mana nak hadap

Macam mana nak hadap kalau laki sendiri taknak ade perassan tanggungjawab kat anak . Masa beranak firsf saya dah tekad taknak preggy dah . Sebab masalah kewangan nk bayar pengasuh . Alih2 saye yang kena hantar anak ke kampung mintak mak jaga jugak bayar dia . Sebab laki satu sen pun tak bgi duit susu pampers. Dia tahu bayar duit rumah je tanggungan lain mna ade . Ni termengandung lagi saye risau mana nak bayar keperluan ank . Kalau ada sikap sharing takpe saye ok . ni tak, kadang pikir nak berjauhan dgn laki cmni . Buat anak pandai keperluan anak tk sediakan sikit pun tak tanya . Tahu nak tambah anak jee . Dulu kerap la tegur abt ni . skrg banyak diam dah . tunggu beranak jela walaupun hati kecewa .

2 Các câu trả lời

refer dgn pejabat agama, minta pandangan dan nasihat dari orang ketiga, pegawai tersebut akan panggil suami jugak utk sesi kaunseling. andai suami masih jugak mcm tuh ego taknak berubah,, puan sendiri ada kuasa buat keputusan. jangan stress..jaga kesihatan mental puan yg penting dan jgn berhenti berdoa sisuami akan berubah. inshaa Allah

semoga kesabaran puan di beri ganjaran nanti...sabar betul puan ek