betul x pilihan saya?

sayaa ada ketumbuhan saraf pada lidah dan akan membesar dan sangat menyakitkan sehingga ke telinga..smpi saay x dpt makan nasi cuma makan yg oat nestum..berat badan saya pun sudah turun..dan saya skrng ni tgh mengandung 10 minguuu?...doktor bagi saya dua pilihan 1. kene tahan sakit ni smpi beranak 2. buang dan buat MRI untk scan ketumbuhan tu..dan risiko nya kepada baby smaa ada gugur atau akan kekurangan sifat... dan saya ambil pilhan yg kedua tu?? sebab da sakit sangt2 ..jahat ke saya..Ya Allah??

2 Các câu trả lời

MRI tak bahaya setahu saya.. CT scan atau X-ray memang bahaya.. Kalau tak buang, maybe akan merebak Dan menyebabkan masalah yg lebih teruk. In Sha Allah pilihan yang Puan buat tu betul & semoga Allah permudahkan segala urusan Puan sekeluarga.

smga d permudhkn puan..tkpe Allah maha mgtahuii..kalau dh risiko utk bby xok jgk kn.. puan dh bt yg terbaik...smga cpt smbuhh...💪