Peranakan

Saya ttc dah 6bulan. Minggu lepas ada try berurut, makcik urut tu ckp peranakan saya kebawah dan senget. Siapa pernh ada pengalaman mcm ni? Lepas berurut ada rezeki hamil x?

2 Các câu trả lời

Sy kahwin 19/10/19.. Saya selalu buat upt.. Tp selalu -ve 1 hari.. Sy sakit perut rasa mcm senak2 sampai demam.. Sy g berurut 1 bdn.. Bidan tu ckp.. Peranakan kebwah/jatuh.. Jadi kene sengkak..mmg sakit rasa x bernafas.. Tp...alhamdulillah selang 2 bulan.. Saya cek upt +ve now dah 8 weeks alhamdulillah.. Awk kene amalkan acid folic.. Dari awal perkahwinan.. Sbb sy consume AF tu .. 😊

Insyaallah