TTC DGN CARA BERURUT

Saya sedang ttc 1tahun lebih. Semalam cuba ikhtiar dgn cara berurut. Tukang urut tu kata peranakan saya senget ke kiri. Lepastu dia urut bagi ke tengah semula. Siapa ada macam saya? 🙋🏻‍♀️ Ada peluang utk hamil tak lepas berurut?

3 Các câu trả lời

Saya 6bulan tunggu tapi lama2 bila bersama jadi sakit saya decide g berurut ikhtiar hamil. Lepas darah period bulan 7 habis terus urut. Bidan tu ckp rahim bengkak & senget lepastu alhamdullilah bulan 8 saya pregnant 🥰 sekarang dah 8minggu 🥰

2y trước

Saya tk pasti sebab bidan yg bagi tahu. Tapi bila lama2 bersama tu rasa sakit kat rahim.

Saya nak cuba lah berurut saya tyc almost 2 year..kot2 lah ada rezeki lpastu.. boleh suggestkan tak kat mna berurut tu area kl slangor.

2y trước

Sy pernah berurut peranakan dekat manjakaki kat TESCO ampang. Kne booking dulu. Sambil amek full body massage bgtau nak urut peranakan sekali

cousin sy mcm awk..4 taun x sedar Rahim senget..pastu g bidan urut..betulkan.. lepas sebulan tu terus peknen.skarang dh 7 bln

2y trước

Lamanya 4 tahun 😮 Harap2 lah lepas ni berurut ni sy terus pregnant 🥹 doakan sy ye awk ☺️