terkilan

saya tgk hp suami tnampak chat dia dan kawannya tpi dh clear saya tnya knpa padam dan suami jawab bkn urusan saya sedangkan saya cuma btnya sahaja sblum nikah tak pernah pn rahsiah..tersentap hati saya mgndung ank ptma bru 5bln suami pn bru dpt blik kampung sblm ni kja smpai usia kndungan 5bln bru dpt blik..tpi smnjak smpai kampung asyik layan hp dri ke mlm..saya rasa mcm blik ka xbalik sama ja..saya btl² terkilan kecil hati selama ni melayan alahan sorang² ingatkn bla blik terasa gembira tapi salah angan² saya.

1 Trả lời

sabar sis. jgn difikirkan sgt. buat busy dgn benda lain. sian baby kalau kita stress baby pun dpt effect