baby kurang gerak

Skrang kn musim balik raya , Saya balik kampung suami . prjalanan xsmpai 3 jam . Bby gerak ckup 10 tepat2 sbelom pkul 11 hgga 12 . Msa kira gerak tu bby gerak ok ja .tp bila naik kreta otw blik kg suami tetiba ja bby kurang gerak . Gerak tu gerak tp skali gerak trus diam .bla smpai rmah suami nk rehat bru bby aktif balik . Normal ke bby kurang gerak bila atas kreta lama2?☺️

1 Trả lời

Start kira jam 9am ke? Cptnya dh cukup kiraan. Ptt gap 15 minit atau setengah jam sebelum gerakan seterusnya.

5y trước

Oh.. Kena gerakan besar. Takpun awk sendiri gap kn. Kalau tak catat pun at least kena aware baby gerak waktu ptg n mlm ok.