makan asam boleh gugurkan kandungan week 4 ke

saya takut nak makan tapi teringin

18 Các câu trả lời

Siapa yg cakap mkn asam penyebab gugur? Awk kena cari org yg pakar dlm bidang o&g utk buat rujukan sepanjang kehamilan. Jgn follow KATA ORANG / ORANG DULU-DULU KATA/ PETUA ORANG TUA. Semua tu tak valid.

Sy awl awl pregnant mmg mkn asam je.. alhamdulilah x de ap ap masalah pun..

Asam boleyh jer , sy dlu morning sickness tiap kali muntah telan asam

Tak ada lah... Saya bnyak makan... Ok je ... Sekarang dah 27 week

Asam bole mkn je pun. Klw teringin kena mkn lh jngn tahan liur

boleh jer mkn.tp jgn keterlaluan...makan ape2 pon bpada2...

Xpastila sis..tapi Kalau rasa nk muntah blhla sikit

Bole je mkn sis...tp berpada... ckup skadar mrasa

Saya pun mkn asam mcm mangga tapi bukan jeruk

Sy mkn utk kurangkan loya alahan tu