Hai

Hai Semua.. Ada Tak Macam Saya.. Mengidam Nak Makan Nenas Masak Tapi Takut Makan.. Sebab Baru 12 Week.. Teringin Nak Makan Tapi Takut.

2 Các câu trả lời

Saya masa tak tahu pregnant saya makan , tengah pregnant pun saya makan , dah habis pregnant pun saya makan . Saya lagi jenis suka yang tak berapa masak , suka yang dah masak sikit , tak lembik . Nak makan boleh kalau yakin tapi semua atas risiko sendiri . Saya selalu teringin nenas sebab masa ngandung tak lalu makan mangga muda

5y trước

Takut juga sebab teringin tapi tak berani nak makan... TQ atas komen yg di berikan

Saya Ada makan Nanas jugak semasa pregnant tapi jgn ambik Nanas muda sis.bahaya.

5y trước

Ambik hilangkan rasa mengidam je