D'laksa (asam laksa) awal kehamilan

salam saya nak tnya, boleh ke makan d'laksa masa awal mengandung ??? saya teringin sgt 😭 tapi takut nak makan. tolonggg #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

kalau ada nenas, jangan makan secara berlebihan okay tapi setiap orang badan tak sama. insyaAllah okay je klu makan ☺️

Kenapa awak takut? Awak ada alergik ke? Kalau takde alergik boleh makan awak.

12mo trước

alhamdulilah. saya tkut jd apa2 😂 terima kasih. boleh saya makan dgn gembira 😭

Boleh jee, tapi nenas tu takpayah makan.