Tekanan.

Saya taknak tanya apa apa. Saya cuma nak luah yang saya tekanan sebab dah 2 kali saya mimpi ada benda nak bunuh saya. Waktu ada suami, okay lagi sebab dia tenangkan. Semalam mimpi kali kedua tu, ada mak, okay lagi sebab mak tenangkan. Besok saya kena balik rumah sendiri, duduk sorang2 sebab suami dah naik kerja semula tinggal saya 3 bulan. Saya sorang2 kat rumah sendiri. Makan sorang2. Tekanan. Tekanan sangat. Setiap malam sebelum tidur saya akan baca doa tidur dan buka surah. Tapi mimpi tetap datang. Saya rasa sebak sebab duduk jauh dengan mak ayah sendiri and jauh dengan adik beradik saya yang selalu ceriakan saya. Bila balik rumah sendiri, sunyi. Jangan kecam dengan luahan saya ya. Saya sekadar nak luah. Ni pula anak first. Takde pengalaman apa apa. Perasaan selalu down.

1 Trả lời

Jgb tinggal solat,jgn tinggal doa,jgn tinggal zikir.bila sorang² try buat sesuatu perkara yg blh buat awak tenang.jgn fikir bukan² yg akan mnyebabkan fikiran terganggu k.moga dipermudahkan segalanya