13minggu lima hari

Saya tak rasa gerakan ataupun perubahan pd perut mcm biasa sj selepas menggunakan suntikan insulin, pemakanan pun control ikut diet sedangkan berat sj 72.5kg...turun ke 60kg.... Sbb mau jaga gula tak tinggi...

2 Các câu trả lời

Byk jugk sis trun...sy gdm mkn pill pon drop brat tp xbyk...13mggu kcik lg baby dlm prut.. Klo rse grakan pon cm angin2 gitu ..tp nty da 16 week bru rse kuat sikit dr biase..

Masuk 4bulan baru baby aktif, ada pergerakan biasanya sbb dh makin besar