Berat badan tak naik semenjak tau GDM

Hai mom yg punya pengalaman / Pengetahuan mengenai GDM. Sy sdikit tertanya2 dgn gula darah sy, 2 hari buat bsp sebelum breakfast. Tpi tetap tinggi > 4.40. Berat badan pun tak naik 1 bulan setelah tau GDM. Berabis sudah diet. Tpi gula masih tinggi di pagi2 hari. Habis fikir sudah apa lagi mau diet. Risau pula kerana berat badan tak naik sebab jaga pemakanan. #gdmTinggiDiPagiHari #beratBadanTakNaik2. #risau...

1 Trả lời

bsp morning bwh 5.3 still kira ok je, x tinggi pon. kalau lebih dri 5.3 bru kira tinggi. kena elakkan dinner lmbt.