GDM & Tambah Berat

Dear mommies, Ada tak sape experienced GDM time pregnant, punya lah jaga makan jaga gula, ikut advice dietitian, berat pulak naik tak cantik. 🤦🏻‍♀️ Mind to share ilmu diet gdm please.. utk gain weight at the same time control glucose. TQ. #pregnancy #mommybuntu #bantusharing #gdm #gdmdietcontrol

1 Trả lời

sy gdm on diet n berat naik pun xbyk sbb kita jaga makan kan, so berat mmg byk trun la..hehe..klu nurse n doc sis xbsing, oke jek berat xnaik pun..

4y trước

Kan. Jaga makan, berat maintain pulak. 😂 tak bising, tapi macam risau pulak effect baby. Hope tak lahh. Semoga dipermudahkan urusan mommy!