Ada tak sini mom yg gdm ?

Mcm mna korang diet ? Sy control makan pun pndai naik bacaan gula 😔

2 Các câu trả lời

nasi / carbs kena segenggam je. lauk n sayur byk xpe. lps tu minum air kosong. weekend baru cheat mkn manis bagai. sy anak 1st thn lps n skrg tgh preggy 2nd dua2 ade gdm on dc so ni cara sy control haaa. klau teragak jugak nk mkn kuih then nasi kena kurgkn lg jd separuh genggam je

5mo trước

yup. mmg akan cpt lapar. masa dh 3rd trimester mcm skrg lg lah. so sy akan kerap makan tp portion sikit2 haaaa. mkn stiap 3 4 jam or 2 3 jam cmtu tgk pd lauk. tp lps tu sy tukar pkai beras mahal sikit, mkn sikit pun kenyang jd lama haaa.