Ingin tahu

Saya tak boleh la minum susu ibu mengandung. Tak boleh nak telan. Ada tak Ibu2 yang sama macam saya. Apa makanan yang ibu2 amalkan untuk menggantikkan khasiat susu. Terima kasih.

22 Các câu trả lời

Hai mommy . sama lah kita . saya nak bau susu pun tak boleh . mual terus ...

Sy dlu susu putih x ambil..tpi try cmpur susu puti tu dgn buah..sedap..

sya minum susu hl hat kurma tu je..susu mengandung lg tk leh telan

Saya ambik susu tapi lepastu cerry berry. Nk kena stop consume ke?

Bole try pil kalsium ostematrix shaklee klu x lalu minum susu.

Boleh try Ostematrix shaklee. Kalsium jugak tu.

Moms minum anuam perisa coklat.. Moms...

Ambil pil kalsium gnti susu

terima kasih yer semua...😍

Cuba try susu kurma sis..😊