Susu Ibu Mengandung

Assalammualaikum saya nak tanya. Saya sekarang baru 8weeks. Susu apa yang elok utk ibu hamil ye? Saya memang jenis tak boleh minum susu. Saya dah cuba susu anmum perisa coklat, susu frisomum dan susu farm fresh. Semua tak boleh masuk. Atau ada tips utk boleh telan susu2 ni ye. Minta pandangan ibu2 semua ye. Terima kasih

4 Các câu trả lời

Kalau mmg tk boleh minum susu, tk perlu minum. Nanti inform doktor, doktor akan prescribe pil calcium.

Susu HL boleh minum, dia sedap dan ada acid folid dalam dia. Boleh cuba👍🏻

2y trước

Hehe alhamdulillah terima kasih sis🥰 hihi takde masalah sama sama 🫶🏻 semoga dipermudahkan segalanya ye nanti🤲🏻

Makan je pil calcium kalau takboleh minum susu