minum air

Saya suka minum air gas dgn milo sejok dh nak dekat due ni. Ada kah itu boleh atau elakkan?

14 Các câu trả lời

kita sama sis makin menjadi2 pula nafsu nk minum milo sejuk horlick sejuk 🤣 tkpela minum je selagi bole nnti dlm pantng tk daptla nk merasa hehe apa2 pun ambik dlm jumlah sedikit je ye jngn smpai jejaskan kesihatan kita dan baby pula ❤😊

kalau blh elakkan gas. milo myb boleh kurang manis atau milo o. tapi saya sudah jarang milo. sebab sy sll ssh buang air besar kalau milo., 🤣

Milo xpe . Gas tu jgn lngsung lah ,sgt2 xelok. Bkn je dkt bby tp dkt bdn mommy die skali

Kalau dah dekat due..rasa2 tak da masalah kot ..tapi perbanyakan minum air masak lah.

Air gas tu klau boleh elakkn.. Milo klau nk minum pn better milo kosong..

Air gas Klau boleh elakkan lah sis sbb x berape bagus gula tinggi

Air gas xelok utk diminum time preggy ni sis.

Boleh je..tp jgn berlebihan minum...

Sis xkena kencing manis ke

Baik elakkan sis ..