minum air

Saya suka minum air gas dgn milo sejok dh nak dekat due ni. Ada kah itu boleh atau elakkan?

14 Các câu trả lời

Elakkan air gas

milo xpe sis..sbb milo buleh tmbahkan susu ibu.. gas tu kuragkan lha,klu boleh tgl trus gas tu.. tp jgn kerap sgt milo,stgah org sembelit..

minum air kelapa muda yg fresh punya

Elakkan minum yg manis2 sis..nti kncing mnis naik nti..😅😅✌unless lepas minum sis byk minum air kosg xpe...as bilas bpe byk dh kita minum manis2.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin