DURIAN NOW 37WEEK MENGIDAM DH 3MINGGU, ESOK DAPAT DURIAN..BOLEH KA SAYA NK MKAN PUAS2🤣😅

saya skrg 37 week baby, dah menunggu nk bersalin jer ni... mommies semua makan durian time mgandung berapa bulan @ berapa minggu time tu ya?? saya 3minggu dh mengidam durian ni...esok dpt durian, serba salah plak nk mkn..tkut...tapi nak makan🤣😅😭😭😭😭#pregnancy #mommybuntu #pleasehelp

24 Các câu trả lời

sy 22weeks,saya hantu durian..beli tiga kotak..satu kongsi dengan adik..satu bagi mak dan satu makan sendiri.. 😅😅😅😅😅