Rezeki 2022

Saya skrang pregnant ank ke 3.. huhu accident 😅..tapi x apa lh ..rezeki 2022..ank sulung msk 6 tahun... No 2. Masuk 2 tahun . . Hai geng 2022 nanti..

24 Các câu trả lời

hi geng 2022..sama la kita accident walau merancang🤭.. rezeki Allah nak bg.. baru 7weeks.. inshaaAllah due bln 8.. ank sulung tahun depan 7tahun.. no 2 5 tahun... jarak 5 tahun debar rasa lama xpregnant ni 😁

lucu la ayat excident tuu.. ada rakan opis di skola kata mcm tu pastu di bahan .. hahaha.. dua2 da merancang nak anak. tapi kata excident 😆 itu namanya rezeki bukan excident 😁

hai semua geng 2022😁..sya pun tnpa d rcngan,punca vaksin dos ke2 la ni😆igt kan kesan vaksin,rupa nye ada rezeki pula🤭due sya bulan4

2y trước

wahh..rezeki 2022😇semoga baby2 kita dan ibu2 semua sihat waalafiat,aamiin..❤️

sama lah kita sis🤭eksiden anak ke 3. anak sulung nk masuk 6 tahun dah umut, yg ke 2 nk masuk 4 tahun. due saya hujung bln 6 tahun depan

hai geng 2022..due sy bln depan skrg pon dh xlarat nk jalan..perut pon asyik mgeras je..doakan sy semoga dipermudahkan yea bln depan..

Due saya 10 Aug 2022. Ini btl2 accident.. Anak pertama 13 bulan, dahla dulu ceaser, ada gdm lak tu.. Adoiii

sama .due bulan 8 insyaallah..yg sulung next year 8 thun,num 2 ,4 thun..selang 4 tahun smua hehe

hai geng 2022 🥰 due sy 22/1/22. da 5 thun xad baby. rindu sgt2 nk gomol baby 🍼🍼🍼👶

hai..geng 2022 bulan 2...saya anak 3 nak msk 4....anak sulong 17thn..no 2 15thn..no 3 8thn

same anak ketiga accident jugak .. dh 5 tahun x beranak nie🤭🤭🤭