Rezeki baby no 3

Almdulilah rezeki baby no 3 Anak no 2 baru 6 bulan patot lh period dh 6 hari lewat cek2 naik double Line🤲

Rezeki baby no 3
27 Các câu trả lời

sis period bila lps hbs drh nifas?... sy beranak bulan 2 hbs hbs drh nifas umur bby sbulan lbh dah... skrg blm lg period.. tkut lak..bby skrg bru 4 bulan 10 hri

3y trước

tgk org. saya pn blm 44 ari da kering nifas. tp pastu period mcm biasa wlu pun full bf. tp kwn lama x period lps bersalin. dia pn full bf.

Tahniah... REZEKI Allah bagi bersama amanah Dan tanggungjawab...moga dipermudahkan segala urusan puan

tahniah sis.. alhamdulillah..jgn fikir negatif..rezeki Allah bagi .jaga kesihatan sis..

sya 8hari lewat.cek2 pn negitif jg

alhamdulillah rezeki anak no 3

alhamdulillah rezeki .. tahniah sis

Alhamdulillah thniah 🤲🥰

Alhamdulillah Tahniah Take care ya

3y trước

Sama-sama

Alhamdulillah tahniah

alhamdulillah rezeki...