Bersalin czer

Hi sy bersalin czer April 2022. Now preg 5week, ank first bulan depan baru 2 tahun. Rezeki tapi risiko sangat ke #Czer #belum2tahun

1 Trả lời

hai awk, as long as awk xde mslh kesihatan time pregnancy, it should be ok. sy bsalin czer Jun 2022, bsalin no2 Jan 2024.

2mo trước

ya Alhamdulillah semua ok, cuma sy kena scam dgn bby lh..dktr pakar scan kata bby besar, advise utk elektif czer. dh slmt prosedur tup2 bby nya normal saja 😂 tapi apa pun syukur Allah permudahkan semuanya.