Pernah disahkan pregnant pada February 2022

Tapi tidak ada rezeki waktu itu.Rezeki untuk bulan November ini dah masuk 3 Minggu.Adakah berbahaya untuk kesihatan saya sekarang.Terima Kasih

2 Các câu trả lời

boleh pergi klinik utk sahkan kehamilan awak. previous ada sejarah. xsalah nak buka buku pink awal pon boleh. cuba awak call klinik kesihatan terdekat dan tanya. awal2 ni please take care okay, jangan buat kije berat2. banyakkan bed rest. makan makanan bernutrisi. jgn lupa ambil asid folid. if ada berlaku spotting atau bleeding jgn tunggu terus pergi hospital/klinik

Minta jumpa Dr utk ubat kuat rahim

2y trước

ubat kuat rahim tak perlu kalau takda bleeding/spotting. buat masa skrg puan cuma perlu bykkan bedrest, jgn buat kerja2 berat, makan berkhasiat, & jaga diri. jika ada cramp berterusan & disertai bleeding terus ke emergency.