Saja nak share story

Saya sekarang dah DPO 8. Dari DPO 6 saya rasa badan saya dedar2 tapi tak demam. Malam tadi mimpi upt positif pekat. Moga mimpi tu jadi kenyataan lah😊

6 Các câu trả lời

saya last period 19/12/23. xda priod bln 1 sma bln 2. msa bln 1 smpi awl bln 2 ada cek upt tp smua neg😅 msa 29/2/24 rsa tba2 nak test upt. tup2 positive 🥰 bla scan dkt klink 10weeks da. jd bole try test lps 2bln xdtg period. mna tw mcm saya, lmbt detect hcg. Moga murah rezeki sis

Saya doakan ada rezeki sis kalini. Pernah lalui journey yg sama and sebelum upt + saya pun mimpi macam ni. Ya Allah semoga ada khabar gembira untuk semua mommies yg sedang menunggu. Amin amin

Sama saya DPO 3 but badan saya dedar sebelum tu sampai sekarang n rasa macam nak period tapi x….. pening pening ada. Then malam tadi mimpi ada something dlm perut bergerak. Test negative

After dpo9 biasanya upt double line dah nampak if pregnant

moga murah rezeki

semoga ada rezeki