ada pengalaman mimpi?

ada yang pernah mimpi upt positif esok cek jadi kenyataan?kelmarin2 sY mimpi saya memgandung, semalam pula sy mimpi saya cek upt double line terang. harap semuanya mainan mimpi saja. tapi hari ni sepatutnya due period keluar tapi tk juga period😅. sekarang lagi tgh batuk teruk macam mana nak hilangkan batuk ni ya.#firstmom #ingintahu #pleasehelp

19 Các câu trả lời

kerap jgk sy mmpi pregnant buat upt test 2 line. bnyk kali jgk . last2 buat upt 9 hari sblm period samar2 lg , 1 hari lewat period btul2 pregnant🙈.. kalau batuk teruk xokey sis try cari ubat ni kt lazada ataupun kt klnik swasta ataupun kt mana2 farmasi. ubat ni ssh sikit nk cri . 3 mnggu lebih sy batuk , covid smpai xthn sgt rasa. kali kdua prgi klnik lain dr bg ubt ni . ubt ni ssuai utk pregnant . ubt ni ubat herba tp ble mnum xrse herba pun rasa madu kuat. and sedap sgt. 1 hri mnum 3 kali ..

2y trước

aah sy pun first time dpt ubt btuk cmni. sbb klnik yg first dy bg ubt btuk biasa tp dh hbs tp xhilang2 jgk batuk. ble dh makan yg ni sy rse lega sgt. skrg dh blh mnum ais and ape2 je mknn .

Mcm sy jgak.. Sy pernah bermimpi sy mengandung cek upt double line.. Positive.. 😅 Pastu berapa hari mcm tu,period delay 1 mnggu.. Lgsung tak period.. Tp mmg ada sakit segugut yg amat.. Esok pagi lagi jam 3 pagi sy bgun tba2 tgerak hati nak cek upt.. 2 line.. 😅 Pastu tak puas aty bgun lagi jam 6 pagi cmtu cek kedua kali.. Alhamdulillah.. 2 line jugak.. 😅 Mggu depan mcm tu terus g kk cek.. Alhamdulillah.. Pregnant 4mggu..😍Rezeki Allah bg petunjuk dlm mimpi.. Syukur..

2y trước

alhamdulillah dapat petunjuk dri allah melalui mimpi. sy pun mimpi juga tapi takda rezeki😁

saya mcm tuh awak, esok pagi saya test , tapi cara tradisional kot. sbb upt tinggal kt rumah mak, nak beli lain takut kecewa, tapi result 50-50, so abaikan je. tambah rasa mcm mgarut guna cara tuh n then esok tiba pitam tapi tak fikir apa, ingat sbb tak makan n darah rendah je n then balik rumah mak sminggu lepas tuh ,saja check ,tengok mmg ada. tapi tak percaya, test esok pagi ,ada juga, terus g klinik n time tuh da nak masuk 2bln da. bab batuk ni, makan ubat la kot awak .

2y trước

wahh tahniah sis, saya tunggu seminggu lewat dulu baru saya cek, dulu sebelum kena tau saya mengandung ectopic pun saya kerap mimpi mengandung, mimpi bayi rupanya saya mengandung lepas dah pecah dekat dalam kandungan time tu rupNya masuk dua bulan juga.

update harini saya sakit perut lepas buang air besar rupanya sy period harini. lewat sehari dua dari due dekat apps tracker. takda rezeki. mungkin juga mimpi sy tu petanda saya tak hamil🥲. lepas ni saya akan belajar guna pakai opk pula harap2 berjaya guna opk ni. harap2 ada rezeki dengan adanya tube sebelah yang tinggal. doakn saya semua nnt saya update next cycle💪🏻💪🏻💪🏻❤️❤️❤️

Sy ada dpt mimpi mcm tu jugak. Dlm mmpi tu sy bt upt test, semua positive result dia. Jd,bangun subuh je..xsabar nk tahu betul ke tak, terus pergi tandas bt upt test tu😂 Alhamdulillah result mmg positive, time tu delay period dh 4 hari. Lepas tu kejut husband, bgtau dia yg upt positive. Excited dia ajak g klnik utk bt confirmation. Skrg dh selamat bersalin. Baby pun dh nk masuk 2 bulan. Alhamdulillah, syukur utk segala yg Allah bagi🤲

sy mcmni. tp bkn check upt..2x pregnant dpt petunjuk dari mimpi. yg first tu panjang mimpinye dan biar la disimpan dlm memori..yg kedua mimpi bg nama anak, terus rasa mcm ehh kenapa pulak mcmtu..terus check dan Alhamdulillah positif..bg sy tu mungkin petunjuk untuk kita berhati2 dan jg diri selalu. mungkin xde petunjuk tu xde rasa nk check upt pun..

2y trước

bestnya dapat petunjuk yang betul2 terjadi. sy pula di sebaliknya🥲

Semoga rezeki sis upt positif nanti. Saya ada cerita kelakar, suami yg mimpi check upt sy positif, tapi tahu2 esok dia check covid , covid dia yg positif😅. tapi lepas sbulan sungguh sy check upt positif macam mimpi suami. alhamdulillah. dah week 28 skrang😄

Sy anak no 1 dgn 2 suami yg mimpi sy mngndung,esok bgun pg suami bgthu, trus g buat mmg double line. Yg ank no 3 dgn yg skrg ngn mgndung ke 4 ni sy yg mimpi sy mngndung dgn mimpi pgang baby. Bgun dri tdo cek sah 2 line.mimpi ku kenyataan😅🤣

2y trước

wah best kan mimpi jadi kenyataan . sy pun harap dapat mimpi dan betul2 jadi

Kalau sy, mak sy mimpi sy jatuh sakit. Tiba2 suruh cek kesihatan apa semua. Sy just tidakkn je. Tp cuba cari maksud kat gugel maksud mimpi tu akn ada rezeki nk dtg. Alik2 peknan. Bg sy mimpi slalunya berlawanan mksud. Wallahualam. Huhu

hehe samalah kite ... mimpi upt double line .. esok cek upt samar2 maka dengan dr itu setiap satu minggu cek upt sampai 6 week bru nmpak line .. alhmdulillah sudah 9m manusia kecil ni semoga dpermudahkan segala urusan awak