Nothing Important. Sekadar meluah.

Saya sekarang dah 37weeks. Doctor cakap baby dah matang kalau dia nak keluar. Since ni first baby, saya rasa takut..excited..risau..macam2 rasa ada. Tapi jauh dalam hati, bila dah hujung2 ni, rasa rindu rasa sepanjang mengandung walaupun baby belum lahir.

2 Các câu trả lời

rasa sekejap jer da nk beranak + nak jadi ibu daa.. time awal pregnant tak sabar2 srh baby cepat kuar😂 plus saya ada gdm kena bsp lagi nak baby kuar cepat

sama la mcm sy . rsanya semua ibu rsa mcm ni kot. takut tp tk sbr sgt nk jmpa bby 😊