Tak suka budak2

Hai.. saya tak suka budak2, kalau ada budak2 sekeliling saya mesti saya rasa stress. Dari dulu lagi. Tapi Alhamdulillah tuhan kurniakan saya baby. Sekarang dah 36 weeks. Saya sedikit risau sebab saya kurang rasa excited untuk ada baby. Mcm jarang bercakap dgn perut ni, atau usap2 dia. And takde berangan2 time dia lahir nanti. Sy takut tak dapat jadi ibu yg terbaik untuk dia nanti. Soalan sy, adakah ni normal? Mungkinkah rasa sayang ni akan bertambah bila saya dah nampak dia lahir nanti? Ada tak sesiapa yg rasa camni dulu? Terima kasih ya, sekadar share feelings. Harap takde yg kecam saya?

2 Các câu trả lời

saya pun x suka budak2 dlu, tp sejak ada anak buah sy ok skit, ada anak sendiri lg ok, bersyukur sangat jadi penyeri dlm rumah tangga, smpai terfikir kalau saya takda boleh ke org lain jaga sebaik saya jaga anak sndiri 😥

4y trước

Alhamdulillah lega sy dengar thank you sis..

Xpe sis...nati bby dah kluar naluri keibuan awk akn ade...😊

4y trước

InsyAllah harap2 macam tu tq sis..