Excited and nervous

Sy baru pregnant 6w, setiap hari sy rasa mcm lambatnyaa nak rasa baby kicking, lambatnya perut ni nak membesar, sy excited sbb anak yg 1st tu dah terlebih excited, hari hari dia tanya bila baby nak keluar ni. Dalam masa yg sama sy pun rasa nervous sbb ada sejarah keguguran. Tapi setiap hari fikir positive jela 😊. Dah masuk 6w, tapi takde rasa morning sickness. #advicepls

2 Các câu trả lời

baby puan jarak berpa? ank yg excited tu umur berpa? 😅😅

1y trước

Anak yg 1st umur 5 tahun. Sebelum tu dah 2x gugur. Suami pun join excited😂

sabar. jgn fikir byk..doa yg baik2 utk kndungan ok.