adakah ini Kontraksi palsu?

saya sekarang baru 31week 5day, tapi sejak dari pukul 5pm tadi perut asyik mengeras setiap 3minit sekali selama 1minit.... maksud nya 1minit mengeras pastu ok,,, sekarang ni baby gerak tapi pinggang berdenyut perlahan... saya mengandung kali keempat, anak ketiga dah 7tahun lahir ceaser...

2 Các câu trả lời

Refer doktor sbb dulu pernah ada experience perut mengeras dr sblm subuh sampai waktu zohor, lps zohor terus pergi hospital doktor check dah buka 6cm tp mase tu dah week 39