Vitamin semasa hamil.

Saya sekarang ambil vitamin Blackmore's untuk ibu mengandung,tapi sekarang bacaan hb saya rendah dan perlu mengambil suplemen untuk naikkan hb. Persoalannya,adakah saya perlu makan kedua2 vitamin atau berhenti makan vitamin Blackmore's dan makan vitamin untuk naikkan hb sahaja. Saya sekarang hamil 19minggu.

5 Các câu trả lời

Soalan ni sy ada tanya pada nurse dia kata boleh je ambil kedua dua nya sekali sbb dlm dose klu mcm sy amek zincofer dia kata dose dlm tu xtinggi pon utk makan kedua dua nya sekali. Harap ianya membantu.

Hi, cuba awk amalkan minum susu kambing hi goat pagi, mlm before tido mkn obimin. Hb sy tiap kali check atas 12

dei anak 1st sy amalkan minim segelas air delima setiap pagi bfore meal & kerap mkn jambu bath

Soalan ni awak kena tanya doktor. Nanti checkup tanya doktor tau.

Sy mkn iberet shj.. HB cantik