Suplemen

Boleh ke mkn suplemen cm vitamin c 1000mg Blackmore's? Innershine pati prune? Sarang burung ecolite tu? #firstpregnancy

6 Các câu trả lời

sy amalkan sarang burung walit brand D'Walet masa pregnant. ianya pun ada campuran vit c & e. kandungan dos selamat untuk ibu pregnant dan keperluan harian. xlebih mcm 1000mg tu.. n masa bersalin, healing jahit lepas bersalin n kulit baby n kesihatan baby sgt baik.. baby xmudah sakit. terbaik sangat. harga pun berbaloi.

Sy amal minum air sarang burung colagen yg jual kt 7E tu... Alhamdulillah baby okey sihat... Cuma vit c tu not sure... Sbb dlu sy bnyk minum air jus oren kotak tu. Setiap bulan minum .

Maaf ye..saya ada baca bila kita preggy..vit c kadar 1000mg tu tinggi dos..pe kata minta nasihat doctor terlebih dahulu sebelum consume. 🥰

5y trước

Yea ke. Okay. Innershine tu boleh tk? Sbb badan rasa lemah. Nk try supplement yg mmg mkn sebelum preggy. Tp hold sbb tgh preggy

Vit c max 500mg je blh consume semasa hamil... Yg lain2 tu sis kena cek dia pnya kandungan dlm tu. Kandungan gula & etc..

kene tanya pharmacy tu la..tp vit c sy amik ok je..sbb nak sihat...

Boleh je. Supplement kan

5y trước

Alamak. Baru prasan sis. Ambik fish oil brand bio-life