Keluar Tanda Lendir Bercampur Sedikit Darah

Saya sekarang 18w (trimister kedua).. Lepas maghrib nak buang air kecil keluar tanda lendir dan darah.. Ni merupakan kandungan ke-3.. Anak-anak sebelum ni tak pernah macam ni.. Bahaya ke?Doakan ya kandungan saya baik-baik sahaja😟

Keluar Tanda Lendir Bercampur Sedikit Darah
5 Các câu trả lời

maaf tnye... keluar tanda ni lepas ade bersame ke x .. kalaw 24jam lepas bersame doc ckp normal .. sbb air dr suami boleh meransang contraction ... Tp Sy xde bersama pon, 2 minggu lepas 24w keluar mcm ni juga .. perot ade mengeras tp x kuat .. check jln ada bukaan 1cm .. doc ckp xpe monitor sendiri kt rumah tp kalaw2 ade contraction kerap dan kuat cpt2 pergi hospital berkemungkinan kene cucuk dexa then tgk keadaan cm ne .. kalaw ok boleh bertahan lg ... Genap 37w serah diri kene induce ... elok2 due 10.10 .. dah tukar 19.9 ..

4y trước

Awak masih keluar darah ke.. Saya masih.. Dh nak masuk 21w..mingu ni beberapa kali keluar.. Risau juga..

sy keluar lendir mcmni tk lama lepastu air ketuban pecah, semoga baik2 pada kandungan puan😊

InshaAllah kandungan awk tak dak apa² .. semoga baby dan awk shat Aamiin

Semoga kandungan awak xda pape.. Insyaallah...

Pergi ke hospital segera

4y trước

Alhamdulillah everything ok.. Dh jumpa doc.. Doc bgtau sbb sy ada angkat berat dan bby ke dinding rahim.. Tu yg keluar darah.. Syukur juga keluar darah tu sehari shj.. Esoknya dah tak ada.