Keluar lendir bercampur darah sikit, tanda nak bersalin ke?

Kandungan 39w3hari, waktu mandi perasan ada spotting di keputihan. Tapi tak ada rasa sakit apa2. Perlu terus ke hospital atau itu disebabkan benda lain ? Ada sesiapa pernah ada pengalaman tanda bersalin macam ni tak ?

6 Các câu trả lời

saya macam ni jugak then pergi pac doctor check jalan. lepas 5 hari baru bersalin tapi setiap orang lain2. sis dah pergi pac? banyakkan berjalan and buat jalan itik tau. paling penting belajar kawal pernafasan untuk bersalin nanti. dah kena get ready tu..

saye haritu pun tngh tidur rase mcm terkencing . pad pun basah sikit tp takde bau hancing . rupanya air ketuban pastu decide gi hospital terus and alhamdulillah dah selamat bersalin

better check dekat hospital..sbb doc dh pesan tanda2 nk bersalin, keluar darah, pecah air ketuban, contraction kerap..tu tanda2

1y trước

klau x de tanda2 yg kuat atau darah tunggu je la smpai misi bagi date atau dh nk bersalin..tapi kalau nk g check dekat klinik boleh je..kot la dorang nk bgi date checkin trus 🤭🤭

Sye 39w2d tadi time tido rasa macam kencing gitu, tapi tak banyak 2 sudu camtu la. Ada kah itu air ketuban ye?🤨

1y trước

Takde pun hmm harap bby keluar sebelum 27/7 ni laa

Ya, salah 1 tanda bersalin; blood show. Boleh buat pemeriksaan di hospital

Tanda nak bersalin lah to sdia ya awak