Jantung asyik berdebar2 or degupan jantung laju

Saya pregnant nak masuk 19weeks besok. Hari ne start dari petang degupan jantung asyik laju je. Normal sekejap td then malam ne jadi balik. Rasa sgt tak selesa dan nervous. Patut tak saya p checkup doc? Adakah ini normal? tolong sat respon risau 😣#pleasehelp #bantusharing

6 Các câu trả lời

kes macam ni lah saya tak amek kesah sampai pengsan kat kedai Rm2 org pun takut nk tolong . time tuh saya 14week , saya jadi sebab hb saya low pastuh lepas amek vaksin lagi . bila berjalan kaa apa degupan jantung rasa laju sampai tahap sesak nafaz pengsan . nasib kandungan saya takda apa² , tapi sampai perut makin besar susah nk bernafaz jugak . misi kk suruh saya tidur bantal tinggi .

3y trước

time 14week tk besar , saya cerita masa 14week sesak nafas pengsan . sekarang saya tunggu hari jaa .

normal sis.. kebiasaan ibu2 mengandung akan mengalami ni.. mungkin HB sis rendah. saya minum ni dulu beli dekat shoppe.. auto HB naik https://shopee.com.my/product/57615852/15027331933?smtt=0.614935581-1643469960.9

sy ritu jantung debar2 terus warded 3hri 2mlm kt spital .. Alhamdulillah tkde apa2, sebab jantung laju sy minum kopi banyak sgt ... smpi skrg takut minum kopi. n kurang rehat .

tak normal. kena cpt prgi jumpa doctor yaa puan. takut apa2 jd dkt diri and baby dlm perut.

Ya, patut sangat jumpa doktor sbb tak normal

sya kalau degup laju adoi hilang datang