Perut kecil

Saya pregnant dh 5bulan ..tapi perut nmpk kecik... Bila g check dekat klinik ad la mulut2 mommy2 ckp yg diorang baru 3 bulan tp perut dh besar x mcm saya ni...dengar diorang ckp mcm tu pon stress dh rasa..🥲😭 Boleh bg tak kata2 motivasi sikit dekat saya ni..help

58 Các câu trả lời

Sekarang maz preggy 5 month dah jugak, alhamdulillah baju2 lama semua boleh pakai lagi siap boleh pakai baju husband lagi 😂 sebab baju husband semua kecik2 je. Kalau xpakai baju memang gemuk ke depan je perut bila pakai baju nak keluar, alhamdulillah xnampak sgt pun. Cuma seluar kena pakai yg bergetah je semua sebab senang nak naikkan atas perut ketika berjalan baru selesa 🤗