Jawab mommy2

Saya 5bulan normal ke perut kecik? Anak pertama. Stress orang asyik ckp perut kecik jee. Tp scan 5bulan haritu doct cakap ok je hm

27 Các câu trả lời

Normal je sis, perut kecil..Sy aritu perut kecil je, sampai 7bulan masih muat pakai seluar jeans/seluar slack cuma tidak selesa kalau pakai lama. Yang penting ibu & baby dalam kandungan sihat, saiz perut xpayah kisah sangat. Chill je pastu jangan kisah sangat kalau orang tegur baby kita lahir kecil.

As long as doc ckp baby sihat sudah la sis jgn peduli kata kurang elok org sekeliling, kesihatan mental ibu pun kne jaga. Saya pulak bru 6 bulan dh besar sgt mcm 9 bulan, lantak la yg penting saya happy suami happy baby pun sama-sama happy 😊

normal sis.. sye pun 5 bulan perut kecik je..hehe scan 20w berat baby 311g .dr ckp berat normal. hehe ni 28w 7bln baru nmpk perut..baru org tahu mengandung.. scan 1.1kg..🥰 janji baby sihat.. dr ckp okay.. jgn risau .. jgn stress2

Senyum je la sis bila ada yg ckp perut kecik. Yang penting doctor dah ckp baby sihat kan. Buat apa lah nk stress². Bagus la nt dah bersalin, senang nak kurus balik. 😁😁

saya 8 bulan pn perut kecik jgk org tk prcaya pn pregnant 8bln dh . tp alhamy checkup baby berat semua okay sihat jaa dia . abaikan jaa sis suara2 sumbang semua tuu😅

normal je..sy ank ptama 7 bln x nmpk perut..bila bsalin kwn2 tkejut diaorg tnya bila pregnant?😁😁.. alhamdulillah baby kluar 3.36kg..

normal la tu sis. saya masok 6 bulan baru nampak perut. sbb anak pertama. kalau dh anak kedua jgn kan 5 bulan...4 bulan saja dh nampak perut

Saya nak masuk yang ketiga pun orang still cakap perut kecik tapi xkisaa sebab da biasa memang tiapkali pregnant babybump xbesar 🤣

Saya pun perut kecik jugak . Tapi lepas je 6 bulan 7 bulan baru nampak besr perutnya. Kata doktor normal lah sbb badan saya pun kecik

nasib baik skrg musim covid, dok umah je. kalau balik kg konfim kena la. sbb saya pn perut kecik jg. badan asal kecik nk bt cmna