Sakit belah kiri bawah

Saya pregnant baru 5 nak masuk ke 6 minggu , kadang-kadang belah kiri bawah perut rasa sakit ..adakah ini normal 😔 #bantusharing #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

9 Các câu trả lời

sy 1st pregnant camtu.. memang sakit gila.. sampai warded sbb sakit, tp dah masuk ward hilang.. selagi x ada bleeding, insyaAllah xde pape. rahim dlm proses nak menyesuaikan diri tu. kalau takut risau, boleh je jumpa doktor.

a ah sy pon. jd risau. sbb anak 1st xde pulak rasa mcm ni. atau xprasan atau lupa.😅 Alhamdulillah skrg dh 8w,mcm da kurang rasa cramp tu. in Sha Allah 10w nk scan tengok. 12w bru buat buku pink

sakit yg mcm cramp ke? sy rasa lah, normal kot. ade org kata sebb penempelan. ade yg kata sebb rahim nk membesar. tp selagi tk bleeding inshaAllah semuanya baik2 saja

Normal.. Saya pun begitu.. Smpai risaw terok.. Last2 saya buka buku pink jmpa doc trus tnya.. Mmg normal katanya.. Sbb rhim tgh nk bg ruang utk baby..

normal.. seban kandungan membesar. banyakkan rehat, ambil makanan minuman tinggi kalsium

sama macam saya tapi sekarang dah kurang

Normal, sbb rahim nak membesar

nk tau jgk

normal