Gerakan Baby

Hi.. Saya pregnant anak pertama.. Sekarang ni dah masuk 16 minggu lebih.. Nak tnya.. agak² di usia kandungan berapa dapat rasa pergerakan baby ye?

23 Các câu trả lời

bergantung kpd individu. ada org seawal 14 minggu dh rs gerakan baby. sy sendiri first time mom jgk dpt rs gerakan baby sy seawal 16 minggu tp rs mcm angin bergerak dlm perut jela. rs geli² mcm tu tp mostly org kata first time mom ni akan mula rs baby bergerak masa 18w ke atas

4t trước

sama la juga... hnya saya tak perasan or tak tahu itu pergerak bby ke tak..