Keputihan berwarna kuning

Saya pregnant 8minggu, harini keluar cecair bewarna kuning sy tak pasti samaada keputihan ataupun darah. Sesiapa yang tahu bahaya tak untuk kandungan sy #pleasehelp #firstmom #bantusharing

3 Các câu trả lời

Digalakkn jmpa doc.. Klau lendir coklat ada yg normal ja.. Tp klau ad darah dinasihatkn puan dapatkan confirmation dr doc.. Penah ad spotting masa 6w. Jmpa doc rupany ad bleeding sikit. Tp alhamdulillah bby xda apa2.

bahaya.. sila rujuk doktor sbb takut kena jangkitan kuman n effect pd anak awak

Sis pergi jumpa doc tau. Risau takut ada jangkitan apa apa.