muntah terok

Saya pregnant 6 minggu.. dah 3 Hari muntah muntah terok.. dapat masuk drip semalam masih sama sampai sskarang tak boleh pegi kerja.. ada petua Dan normal ke mcm nie

1 Trả lời

Sy masuk week 13 baru ok sis..itu pon still lg muntah2 kalau bau org masak. Drp week 5 alahan teruk. Mmg melepek je.. Berat badan turun. Nk kata tips tu mmg ada.. Tp kdg bdan ni lain2. Mcm sy sndiri try & error je apa yg blh mkn & xblh mkn. Pastu nk bg hilang pening2, sy suka bau tiger balm.. Kdg sapu teris dkt hidung. Mmg xleh elak alahan ni.. Kalo time muntah tu smpai gigil2 bdan. Kena byk rehat... Kalau blh cuti, sis cuti la.