Muntah kuning ...

Sapa penah muntah air kuning pagi2 .. tak mkn dan minum lagi .. muntah terok smpai kluar air kuning .. apa bnda air kuning tu? Sapa mcm saya? Tiap2 pagi ..

26 Các câu trả lời

Asid perut. Tips taknak perit morning sickness, bangun tidur je terus makan biskut kering 3 keping pun boleh, standby biskut kering tepi katil. Nanti muntah biskut, takde la muntah asid perut.

4y trước

sllu gk kna..skrg kurg dah..prot kosongg sgt kot

penah rasa muntah tu laaa yg pahit gila🥴 ... mabuk teruk sangat berat badan sampai turun habis makan kuar balik .. 🤮 pengalaman pertama kali sampai benti keje 🤣

4y trước

kita pun x bnyk grk time kje tpi munth x suda2 .. lama jugk laa masuk 5 bulan baru blik normal sampai skrg tunggu hari je 🤣

Muntah kuning tu biasa klau alami alahan wktu mngandung...sy tiap kli preggy xsah klau x muntah kuning tu..tu asid prot..klau org kg pnggil muntah taik...

Rasanya sbb perut kosong, tu yg muntah macam tu. Doktor kata muntah acid dari perut kot tak silap. Kalau dah makan, pastu muntah, memang keluar balik makanan.

sy baru je muntah td. first muntah air tiba² warna kuning pahit gile 😂 time tu blm makan lg tggu husband blk jam1 tadi baru mkn sama²😅

Perkara biasa waktu mula2 pgnen..smpai anak ke5 pon..still muntah kuning gitu..smpai mnyandorla dlm toilet lpas muntah tuu..perit..xtahann🤭

Tu mcm asid dlm perut kita sis..sy pn awl2 pregnant cmtu..smpai perut dh 4bln masih muntah2..lma2 alhamdulillah makin berkurang..sabar ye sis

4y trước

Ohh yeke .. patut la.. risau jgk ingt kn air apa kuning kluar dri mlut ..kdng2 hijau..

asid perut tu sy dh merasa semua jenis muntah.. muntah kosong, muntah air, muntah kuning & hijau , hitam sbb jus gastrik dan darah..

Saya, waktu 20+ weeks kuning dah 30+ sampai hijau, kdg tiap pagi kena kuarkan tu klu tak habis rutin seharian, kerja nak loya ja..

Rasa macam kesan ubat tu.. Kadang2 ubat pon keluar balik.. Sebab saya makan ubat pagi2 before brekfast.. Selain tu sebab asid dlm bdn

4y trước

Sy slalu mkn ubat sbelum tdur .. smlm sy sengaja xmkn ubat .. tapi kluar jgk muntah kuning ..