Keputihan

Saya pregnant 11 weeks. Saya ada masalah keputihan. Keputihan saya tak banyak, mcm calit2 je kalau tukar pantyliner pun 2x sehari je sbb tak banyak.. tapi warna dia bukan putih, pekat likat sikit warna mcm susu basi tu (KALAU TAK GELI, boleh uncensored gambar) tak berbau, tak berlendir tapi kadang tu gatal kt miss v tu. Saya pernah bertanyakan pada doktor dan misi hal ni, dorang cakap pregnant awal2 ni keputihan perkara biasa. Saya buntu. Saya nak pastikan dulu dgn mommies2 yg ada experience sebelum saya sendiri minta doktor buat check up. Kalau nak checkup perlu ke KK atau klinik swasta boleh? Perlu ke maklum ke KK pada next appointment kalau kita buat di klinik swasta? Terima kasih mommies in advance.

Keputihan
24 Các câu trả lời

Dah rasa smthg luar tut. Cepat2 lap @bilas air. Jgn bg kering. Itu yg rasa gatal tu

Kalau dah xselesa awk blh bgtau masa next apoiment.cek keputihan blh d buat d kk

sy pon ad keputihan mcm tu, sy cuci pakai air suam+garam..

5y trước

Yaa saya pun ada keputihan jgk sikit2. Mmg buat cara mcm sis ni. Rajin tukar panties dgn pantyliner

Sy pn cm ni. Kerap2 tkr panty